Nu är jag 20! Wow vilken fantastisk födelsedag jag hade <3 Jag har inte uppdaterat här på några dagar men det är för jag har verkligen haft FULLT UPP. Inför min födelsedag så städade jag lägenheten, rullade håret, sprang ärenden och ja jag hade saker att göra. Natten till min födelsedag fick jag ett migränanfall och kräktes, hade frossa, var ledsen och allt. Somnade tillslut och blev uppvaktad med frukost och paket på sängen av P. Blev så himla glad! Så ringde mina föräldrar och grattade mig också.


Lite tårta, gott att dricka, blommor och paket av P // Gjorde premiär på systembolaget!


Köpte mig en Moët som jag ska spara till ett fint tillfälle! / Presenten jag fick av P var en Marc Jacobs klocka jag velat ha i typ 5 år! Så himla fin.


Mina föräldrar kom på fika och så öppna vi lite presenter, drack kaffe och så fick jag min överraskning: trerätters middag på fin restaurang!


Jag hade på mig min favoritblus från Bikbok och halsband från Only / Vi åt på Stora Örebro bar & kök, och jag beställde in moules frites med prosecco - och det var det absolut godaste jag ätit i hela mitt liv!

På söndagen kom resten av släkten hem till oss och det var verkligen så roligt att få visa upp vårt fina hem! P hjälpte mig med att duka fram all fika och ordna så allt var bra. Vi fikade, öppnade presenter, pratade om allt mellan himmel och jord och det var så trevligt!
Jag har helt enkelt haft bästa helgen någonsin

Gillar

Kommentarer

One of my favorite books

Serien som alla talar om ”You” har jag redan hört talas om för längesen. Jag köpte den boken för typ ett år sedan och var helt fast i den! Läste ut den på typ 2 dagar och älskade hela storyn. En ung kille träffar en tjej i bokhandeln där han jobbar. Han blir alldeles tokig i henne och börjar stalka henne med hjälp av sociala medier. Allt som verkade som en charmig förälskelse går över till besatthet... Jag vet inte hur det är i serien men i boken får man se allt från stalkerns perspektiv. Sååå spännande!!

Jag funderar på att se serien för att se vad som var bäst - serien vs boken! Se om Joe Goldberg lever upp till mina förväntningar som Joe ;) Tips: Läs boken för det är en av mina absolut favoritböcker!

Gillar

Kommentarer

Våra två katter

Våra små älsklingar! Ibland driver dem oss till vansinne, men oftast är dem så lugna och mysiga. Tycker att bilderna på Zelda, den gråa utav dem, blev sååå fina! Hon är så lätt att få på bild när hon är lugn. Pontus hade redan katt när vi började dejta och så skaffade vi Zelda tillsammans. Älskar att ha djur och kommer nog alltid ha det. Har haft djur i mitt liv sedan jag var liten :)

Nu ska jag straxt åka iväg till jobbet och köra ett kort pass innan det är dags att ta kvällen. Imorgon ska jag storstäda lägenheten och fixa lite inför helgen. Kram!

Gillar

Kommentarer